artafier-despre noiSC ARTA FIER DAMASCHIN SRL  va ofera, cu livrare rapida, o gama extinsa de porti si garduri din fier forjat, balcoane si balustrade din fier forjat, grilaje si elemente.

ARTA FIER DAMASCHIN a fost infiintata in anul 2004 si are in componenta ei oameni cu peste 14 ani de experienta in domeniul fierului forjat.

Deasemenea se pot realiza la comanda orice model de fier forjat, si totodata putem restructura lucrari vechi din fier forjat fara a le afecta forma si structura lor originala.
Pentru produsele din fier forjat, ARTAFIER DAMASCHIN imbina tehnologia de ultima ora cu tehnicile traditionale de prelucrarea a fierului forjat, astfel incat calitatea acestora se ridica la nivel de arta, arta fierul forjat.

Datorita acestei imbinarii de tehnici cat si a pasiunii pentru munca noastra am reusit sa dovedim o buna prestanta in domeniul fierului forjat.
In prezent ARTAFIER DAMASCHIN cauta colaboratori in domeniul fierului forjat, aceasta oportunitate este deschisa tuturor celor care sunt in domeniul fierului forjat si nu numai.

 

Cum ne diferentiem de concurenta?

 

  • Comportament anticoroziv : La executie folosim doar fier plin, amprentat , forjat.
  • Vopsirea: se face numai in camp electrostatic cu patru straturi de vopsea. In plus va oferim si doi ani (2 ani) garantie la vopsea.
  • Diversitate: Culori disponibile sau preferentiale: negru, cupru antic cu patina, negru cu patina auriu, verde putred cu patina, maro, gri, barna,etc.
  • Profesionalism : Nu facem pre-montaje in cazul balustrazilor interioare,scari,porti,balcoane, doar in baza cotelor initiale lucrarea executata de noi se va potrivi fara a suferi modificari la fata locului.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

PROTECTIA MARCII SI A MODELELOR

Toate produsele prezentate in acest site sunt inregistrate la O.S.I.M. Orice reproducere, fabricare, comercializare ori oferirea spre vanzare, punerea pe piata, importul, exportul sau folosirea unui produs in care desenul sau modelul este incorporat ori la care acesta se aplica sau stocarea unui astfel de produs in aceste scopuri, reprezinta infractiune de contrafacere si se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 5 ani, conform art. 52 din Legea 129/1992.

CERTIFICARI ISO